top of page
Meningsfulla möten

Vi människor får våra bästa idéer och djupaste insikter när vår hjärna hittar ett lugn och det finns ett utrymme mellan våra tankar. Vi behöver därför då och då dra oss tillbaka, re-treat, från action mode till djupare reflektion. För att kunna bli ännu snabbare att fatta rätt beslut behöver vi paradoxalt nog också bli ännu långsammare.

På Lindeborgs Eco Retreat, vid vägens ände, har ni hela retreaten, gården och ekosystemet för er själva. Från mötesrummet och bastun har ni milsvid utsikt över äng och sjö. Det enda som rör sig är naturen själv. Här finns förstås den senaste tekniken med ljud, bild och uppkoppling men det finns också möjlighet till en stunds guidad fokusering som optimerar hjärnan innan dagens program börjar, ett stärkande yogapass före lunch, en uppiggande skogspromenad eller kanske ett samtal kring lägerelden under kvällen.

I konceptet Conscious Conference ingår 100 % ekologisk, högkvalitativ, vegetarisk mat som både stöttar hjärna och nervsystem och är en stimulerande upplevelse för de fem sinnena. Många ingredienser kommer från gårdens egen ekologiska produktion. 

 

Mötesmiljön centreras kring Ekoladan som är en prisbelönt inspirationsbyggnad för hållbar byggnation, design och inredning, och kanske också världens första koldioxidnegativa konferensbyggnad i drift.

SKAPA FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR

Kontakta gärna oss så tar vi tillsammans fram ett förslag på ett annorlunda och ovanligt produktivt, stärkande och inspirerande möte.

 

Vi finns utanför Nyköping, ca 1h 20 min från Stockholm med bil eller tåg och taxi.

HUR MÅNGA KAN VI VARA?

Ni kan vara upp till 20 personer i vårt mötesrum som är 30 m2. Här finns projektor, ljud, duk och blädderblock.

 

HUR BOR VI?

Ni kan bo upp till 7 personer i enkelrum eller 13-16 personer i delat boende. Ni kan se våra rum här. 

bottom of page