top of page
_MG_8343.jpg

PLATS FÖR

Möten & Lärande

På Lindeborgs Eco Retreat drar vi nytta av den naturliga miljön för att skapa meningsfulla och minnesvärda möten, konversationer och utvecklingsrörelser i företag och organisationer.

 

Här är du och din grupp i centrum och ni har retreaten helt för er själva.

 

Våra perspektiv och upplägg är grundade i lång erfarenhet av utveckling av ledare, team och organisationer världen över.

Varmt välkommen till ett genuint hållbart, fördjupande och kreativt möte!

Conscious Conference

Mötesmiljön på Lindeborgs Eco Retreat är designad för att möjliggöra goda idéer och djupare insikter. Den är optimerad för att människor ska släppa press och stress, slå på nyfikenheten, öppna upp och komma närmare både varandra och de lösningar som ska utveckla verksamheten framåt.

På Lindeborgs Eco Retreat, vid vägens ände, har ni hela retreaten, gården och ekosystemet för er själva. Från mötesrummet och bastun har ni milsvid utsikt över äng och sjö.

 

Här finns förstås den senaste tekniken med ljud, bild och uppkoppling men det finns också möjlighet till en stunds guidad fokusering som optimerar hjärnan innan dagens program börjar, ett stärkande yogapass före lunch, en uppiggande skogspromenad eller kanske ett samtal kring lägerelden under kvällen.

I konceptet Conscious Conference ingår ekologisk, högkvalitativ, vegetarisk mat tillagad av någon av våra professionella gårdskockar. Många ingredienser kommer från gårdens egen ekologiska produktion. 

 

Mötesmiljön centreras kring Ekoladan som är en prisbelönt inspirationsbyggnad för hållbar byggnation, design och inredning, och kanske också världens första koldioxidnegativa konferensbyggnad i drift.

 

Vi finns utanför Nyköping, ca 1h 20 min från Stockholm med bil eller tåg och taxi.

HUR MÅNGA KAN VI VARA?

Ni kan vara upp till 13-15 personer i vårt mötesrum som är 30 m2. Här finns projektor, ljud, duk och blädderblock.

 

HUR BOR VI?

Ni kan bo upp till 9 personer i enkelrum. 13 personer i enkelsäng och delade rum. Ni kan se våra rum här.

 

Kontakta gärna oss så tar vi tillsammans fram ett förslag på ett annorlunda och ovanligt produktivt, stärkande och inspirerande möte. 

Ekoladan_19_edited.jpg
Ekoladan_10~1.jpg
Utveckling med Leader Evolve

I samarbete med vår systerorganisation Leader Evolve som drivs av Carl Lindeborg erbjuder vi nytänkande utvecklingsprogram för ledare tillsammans med bland annat Oxford Leaderhip. Här utforskar du som deltagare fördjupande perspektiv och praktiska verktyg som ger dig större trygghet och kapacitet att hantera dagens och morgondagens komplexa utmaningar. Med stöd av den kreativa och lugna miljön vår retreat kan erbjuda stärker du din förmåga att leda dig själv, ditt team och din verksamhet in i framtiden.

Stigfinnare

En podcast om ledarskap inifrån och ut i en föränderlig värld.

Stigfinnare är en podcast för dig som är intresserad av personlig utveckling, ledarskap och framtidsfrågor. I öppna och fördjupande samtal möter Carl Lindborg ledare från många olika områden, personer som har gemensamt att de utforskat nya stigar, vågat följa sin egen kompass och som har inspirerande erfarenheter och perspektiv att dela.

74A10E08-29A4-486F-B581-032D2A2FB12E.jpeg
Vår
matfilosofi

Maten vi serverar är vegetarisk och ekologisk. Många av råvarorna växer utanför fönstret på mötesrummet. Vi samarbetar med några av Sveriges vassaste kockar för att ge våra gäster en hållbar helhetsupplevelse som stimulerar alla sinnen. Ni äter i vårt nybyggda orangeri omgivna av växtkraft.

LÄS MER

Om gården &
vår verksamhet
bottom of page