PLATS FÖR

Möten & Lärande

På Lindeborgs Eco Retreat drar vi nytta av den naturliga miljön för att skapa meningsfulla och minnesvärda möten, konversationer och utvecklingsrörelser i företag och organisationer.

 

Här är du och din grupp i centrum och ni har retreaten helt för er själva.

 

Våra perspektiv och upplägg är grundade i lång erfarenhet av utveckling av ledare, team och organisationer världen över.

Varmt välkommen till ett genuint hållbart, fördjupande och kreativt möte!

Meningsfulla möten

Mötesmiljön på Lindeborgs Eco Retreat är designad för att möjliggöra goda idéer och djupare insikter. Den är optimerad för att människor ska släppa press och stress, slå på nyfikenheten, öppna upp och komma närmare både varandra och de lösningar som ska utveckla verksamheten framåt.

Workation 

Workation på Lindeborgs Eco Retreat handlar om att ta en viktig arbetsuppgift och driva den framåt i ett kreativt tillstånd som påminner om semesterns. Workation är ett koncept där du lämnar kontorslandskapet för en stund och arbetar högkvalitativt med stöd av en unik och tyst naturmiljö vid vägens ände.

Utveckling med Leader Evolve

I samarbete med vår systerorganisation Leader Evolve erbjuder vi nytänkande utvecklingsprogram för ledare tillsammans med bland annat Oxford Leaderhip. Här utforskar du som deltagare fördjupande perspektiv och praktiska verktyg som ger dig större trygghet och kapacitet att hantera dagens och morgondagens komplexa utmaningar. Med stöd av den kreativa och lugna miljön vår retreat kan erbjuda stärker du din förmåga att leda dig själv, ditt team och din verksamhet in i framtiden.

Vår
matfilosofi

Maten vi serverar är vegetarisk och ekologisk. Många av råvarorna växer utanför fönstret på mötesrummet. Vi samarbetar med några av Sveriges vassaste kockar för att ge våra gäster en hållbar helhetsupplevelse som stimulerar alla sinnen. Ni äter i vårt nybyggda orangeri omgivna av växtkraft.

LÄS MER

Om gården &
vår verksamhet