Vi strävar efter att Lindeborgs Eco Retreat ska vara en plats för lärande och utveckling. Därför bjuder vi regelbundet in inspirerande  lärare som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter inom till exempel natur, trädgård och personlig utveckling. Tipsa oss gärna också om det är något tema eller någon lärare du tycker skulle passa bra hos oss. 

Välkommen att utforska kurserna. Vi ser fram mot att ses!

Kommande kurser & events

Liekurs Jonas Hedlund
28 juni

Under denna heldag lär du dig grunderna i lieteknik tillsammans med erfarne läraren Jonas Hedlund. 

Efter en inledande teknikgenomgång övar vi på att slå på gårdens slåtteräng. En äng vi börjat hävda igen och nu slår för sjätte året. Jonas coachar och ger tips längs vägen. 

Vi får också tips på val av lie och på hur vi håller eggen vass.

Lunch och fika ingår.

Tid:  09.00-17.00

Pris: 900 kr

Anmälan: janna@lindeborgs.com

Mindfulness och EQ
27-28 augusti

Ett unikt tvådagarsprogram med fokus på emotionell intelligens, mindfulness och ledarskap. Stärk din förmåga till fokus, empati och resiliens.

Search Inside Yourself skapades ursprungligen av Google tillsammans med ledande experter inom neurovetenskap, emotionell intelligens och mindfulness som ett internt ledarskapsprogram.

I programmet får du som deltagare kunskap, övningar och verktyg som hjälper dig att leda mer fokuserat och empatiskt med större motståndskraft mot stress, även i perioder av osäkerhet och förändring.

Läs mer

Skogsbad med Lisen Sundgren

28-30 augusti 

 

Mer info inom kort.

våra kurser och events

UTVECKLA DIG MED

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

EU-flagga+Europeiska+Jordbruksfonden+fär
Leader_f-02.png