top of page
_RVL2394_edit.jpg
Våra program, böcker och kurser

Utveckling för en medveten värld

Våra utvecklingsprogram

”Det är accelererad inre utveckling som hjälper oss att navigera väl genom den yttre världens ökande komplexitet och föränderlighet”

 

Våra utvecklingsprogram leds av Carl Lindeborg.

Carl har under mer än tjugo år arbetat med människor och organisationer i förändring som rådgivare, konsult och lärare, både i Sverige och internationellt.

 

Han leder regelbundet utvecklingsprogram på Lindeborgs Eco Retreat, och har lång erfarenhet som programledare och fakultet vid SSE Executive Education, Oxford Leadership och Companions for Leadership.

 

Carl har även varit gästföreläsare vid Harvard Business School och publicerat ett 25-tal artiklar i Affärsvärlden. Carl har skrivit tre böcker varav den senaste - "Det autentiska skiftet – Inre utveckling för en föränderlig värld” (2023), författades här på gården. 

 

Carls utvecklingsprogram hjälper dig att fortsätta växa. De är till för dig som vill göra större skillnad i de sammanhang där du verkar och samtidigt rusta dig för att vara hållbar och kraftfull i en allt komplexare värld. Programmen bygger på 20-års erfarenhet av ledarutveckling världen över.

Carl_U8A9895.jpg
Carl_U8A9987.jpg
Det autentiska skiftet

 

"Den ärligaste och bästa guide för ett autentiskt ledarskap som jag tror kan skrivas". Anna Serner

styrelseproffs och tidigare vd Svenska Filminstitutet

Carl skriver både filosofiskt och praktiskt om personlig utveckling, ledarskap och hur vi kan förhålla hos till en allt mer komplex och föränderlig värld. Han har tidigare givit ut Ditt briljanta jag och Modig, och är nu aktuell med Det autentiska skiftet – Inre utveckling för en föränderlig värld.

När världen blir alltmer komplex och föränderlig blir det tydligt att vi står inför ett paradigmskifte. Inte bara ett teknologiskt skifte, utan också ett skifte i medvetenhet och ledarskap. För att matcha den yttre accelerationen behöver vi växa snabbare än någonsin på insidan.

 

I Det autentiska skiftet kondenserar Carl Lindeborg tjugo års erfarenhet från utveckling av ledare och organisationer i förändring. Genom denna praktiska guidebok beskriver han nycklarna som leder mot nästa paradigm och de inre resurser som hjälper dig att stå stadigare och kraftfullare för att kunna navigera väl in i framtiden.

 

Boken riktar sig till dig som är redo att ta ett ordentligt språng i din utveckling. Den är skriven för dig som har insett att ett betydligt större avtryck i den yttre världen inte kommer från att springa ännu lite snabbare, bli lite smartare eller effektivisera lite mer, utan från skapandet av en längre hävstång, förankrad i den du innerst inne är.

_D862884.jpg
To see a World in a Grain of Sand
And Heaven in a Wild Flower.
Hold Infinity in the palm of your hand
And Eternity in an hour

Wiliam Blake (1757-1827)
_D862706.jpg
_D862778.jpg

Våra kurser

 

Liekurs med Jonas Hedlund

19 Juni 

Under denna heldag lär du dig grunderna i lieteknik tillsammans med erfarne läraren Jonas Hedlund. 

Efter en inledande teknikgenomgång övar vi på att slå på gårdens slåtteräng. En äng vi börjat hävda igen och nu slår för tionde året. Jonas coachar och ger tips längs vägen. 

Vi får också tips på val av lie och på hur vi håller eggen vass.

Ta med egen lunch och fika.

Tid:  09:00-16.00

Pris: 500 kr

Anmälan: julia@lindeborgs.com

Bli slow flower odlare

 

Vi är glada över att Blomsterodlarna valt att hålla delar av sin Slow Flower Diplomutbildning på Lindeborgs Eco Retreat.

Utbildningen är en distansutbildning med fyra träffar förlagda här på gården. Den är för dig som vill förkovra dig i blomsterodling och fördjupa ditt skapande med blommor.

 

Utbildningen följer en hel säsong i odlingen, och hos oss har ni gården för er själva, och en alldeles egen odlingsplätt som spakar av färg och kreativitet sommarhalvåret igenom.

_D863090.jpg

The land is our teacher and guide 

- Satish Kumar

bottom of page