20170728_JPeffley_LindeborgsFarm_289_trt

Vi strävar efter att Lindeborgs Eco Retreat ska vara en plats för lärande och utveckling. Därför bjuder vi regelbundet in inspirerande lärare som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter inom till exempel natur, trädgård och personlig utveckling. Tipsa oss gärna om det är något tema eller någon lärare du tycker skulle passa bra hos oss. 

Välkommen att utforska kurserna. Vi ser fram mot att ses!

Kommande kurser & events

lie.jpg

Liekurs med Jonas Hedlund,
29 juni

Under denna heldag lär du dig grunderna i lieteknik tillsammans med erfarne läraren Jonas Hedlund. 

Efter en inledande teknikgenomgång övar vi på att slå på gårdens slåtteräng. En äng vi börjat hävda igen och nu slår för sjunde året. Jonas coachar och ger tips längs vägen. 

Vi får också tips på val av lie och på hur vi håller eggen vass.

Ta med egen lunch och fika.

Tid:  09:00-16.00

Pris: 500 kr

Anmälan: julia@lindeborgs.com

Skärmavbild 2019-05-07 kl. 09.51.45.png

Mindfulness och EQ
26 till 27 augusti

Ett unikt tvådagarsprogram med fokus på emotionell intelligens, mindfulness och ledarskap. Stärk din förmåga till fokus, empati och resiliens.

Search Inside Yourself skapades ursprungligen av Google tillsammans med ledande experter inom neurovetenskap, emotionell intelligens och mindfulness som ett internt ledarskapsprogram.

I programmet får du som deltagare kunskap, övningar och verktyg som hjälper dig att leda mer fokuserat och empatiskt med större motståndskraft mot stress, även i perioder av osäkerhet och förändring.

Läs mer

Lisen-Sundgren-foto_Bianca_Brandon-CoxHo

Naturkontakt med

Lisen Sundgren

28 augusti

 

Välkommen till en heldagsretreat i naturens famn.

 

Vi börjar dagen med en vild vandring där Lisen berättar om de ätbara vilda växter som finns i omgivningarna, hur du använder dem i maten, hur de kan göra gott för din hälsa och välbefinnande. En del plockar vi med oss för att tillsammans tillreda en enkel sallad och lite annat smått och gott, som vi avnjuter till den lunch som gårdskocken Peter Andersson lagar åt oss. 

 

Efter lunch varvar vi ner och öppnar våra sinnen mot naturen i ett välgörande, lugnande och läkande Skogsbad. Vi avslutar med fika och samtal. 

Tid: 9.45 – 16.30

Pris: 1300 kr

Anmälan: julia@lindeborgs.com

Mer info: Pdf Naturkontakt med Lisen Sundgren

våra kurser och events

UTVECKLA DIG MED