Yoga retreat

Välkommen till en härlig helgretreat designad för att ge dig en ordentlig injektion energi, inspiration och välmående. I en liten grupp på upp till 12 personer möter du lugnet och den vackra naturen på Lindeborgs Eco Retreat.

 

Programmet innehåller yoga för nybörjaren eller för dig med mer erfarenhet, stärkande plantbaserad, anti-inflammatorisk och ekologisk mat, morgonmeditationer och bastu/relax. Det finns även möjligheter att bara vara i lugn och ostörd natur eller njuta av en avslappnande massage. 

STÄRKANDE YOGA

Yogan utgår från Iyengar-yogametodik som är en av världens mest utövade yogaformer. Som deltagarna får du lära dig mer om de olika yogaställningarna och hur de påverkar kroppen på ett grundligt, säkert och metodiskt sätt. Du lär dig att göra yogaställningarna anatomiskt rätt och med medvetenhet och får öva på att vara fysiskt, mentalt och känslomässigt närvarande i utförandet.

Yoga retreaterna passar både dig som är nybörjare och dig som har erfarenhet av yoga sedan tidigare. Du gör alltid yogaställningarna utifrån din egen förmåga. Läraren kan hjälpa dig att få ut mesta möjliga av yogan genom att använda enkla hjälpmedel som klossar, bälten, stolar och filtar. I allmänhet börjar en klass med en stunds tystnad för att förbereda inför yogapraktiken. Därefter följer grundläggande ställningar som aktiverar kroppen och ökar koncentrationen. En klass avslutas med avslappnande och nedvarvande ställningar. En regelbunden praktik ger ökad kunskap om sig själv och stärker hälsan kroppsligt och känslomässigt.

 

INSPIRERANDE MATUPPLEVELSE

Vi serverar inspirerande och nytänkande vegansk mat som både är vacker, god

och hälsosam. Maten är ekologisk och socker-, gluten- och laktosfri. Många

råvaror kommer från gårdens egna odlingar som ligger direkt utanför yogalokalen. Maten är tillredd för att vara så näringstät som möjligt och stötta yogan och meditationen. 

Kommande retreats

Yogaretreats med Julia Lindeborg och Josefine Jäger

FREDAG 29/5 17.00 - SÖNDAG 31/5 12.00            Enstaka platser kvar

Under denna retreat kommer du yoga med Julia Lindeborg som är certifierad Iyengar yogalärare och som även har ett certifikat från British Wheel of yoga från erkända Triyoga i England. Julia har arbetat som yogalärare i mer än tio år. För Julia är yogan ett verktyg till välmående på alla plan. Hon älskar att dela med sig av sina erfarenheter och hur yogan hjälp henne hantera stress, utmattning och en underaktiv sköldkörtel. 

Maten tillagas av Josefine Jäger, en inspirerande kock med passion för att laga mat med olika kombinationer och smaker som förser kroppen, själen och sinnet med kraft, näring och naturens skönhet. Hon har en unik kunskap om växter som mat vilket hon förmedlat i två framgångsrika böcker och i matlagning i TV4 vid ett flertal tillfällen.

Helgen passar dig som är nybörjare eller har erfarenhet av yoga sedan tidigare. 

För mer information, schema och pris: PDF-yoga retreat 29/5-31/5

 

Yogaretreats med Andrea Olow och Gunilla Matura Blom

FREDAG 18/9 17.00 - SÖNDAG 20/9 12.00           Platser kvar
 

Under denna helg kommer du yoga med Andrea Olow som är certifierad Iyengar yogalärare Intermediate junior 2. Andreas vision är att möta eleverna där de är just nu, och se om det går att fördjupa deras kunskap om sin kropp och därmed sig själva genom yogan.​ Helgen passar dig som är nybörjare eller har erfarenhet av yoga sedan tidigare.​

 

Denna helg har vi nöjet att välkomna Gunilla Matura Blom som kock och matinspiratör. Gunilla har 30 års erfarenhet av alternativ kost (Makrobiotik) och driver företaget ’Blommans kök’. Hon lagar vegansk, naturlig, oprocessad mat och tillverkar sin egen Kombutcha.

För mer information, schema och pris: PDF-yoga retreat 18/9-20/9

 

 

 

 

Är du yogalärare och vill hyra gården för en egen retreat? Välkommen att kontakta oss för mer information. 

ANDAS OCH LADDA ENERGI PÅ

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

EU-flagga+Europeiska+Jordbruksfonden+fär
Leader_f-02.png