top of page

Välkommen till en härlig helgretreat designad för att ge dig en ordentlig injektion energi, inspiration och välmående. I en liten grupp på upp till 12 personer möter du lugnet och den vackra naturen på Lindeborgs Eco Retreat.

 

Programmet innehåller yoga för nybörjaren eller för dig med mer erfarenhet, stärkande plantbaserad, anti-inflammatorisk och ekologisk mat, morgonmeditationer och bastu. Det finns även möjligheter att bara vara i lugn och ostörd natur. 

Välkommen till en härlig yoga eller träningsretreat designad för att ge dig en ordentlig injektion energi, inspiration och välmående. I en liten grupp möter du lugnet och den vackra naturen på gården. 

 

Sov över i designade rum av ekologiska material. Det finns även möjlighet att bara vara i lugn och ostörd natur samt basta och bada i den naturliga baddammen. 

 

Ashtanga Yoga Retreat 

17-20 Augusti

Mer information och bokning: Lila Lotus

Ashtanga Yoga Retreat 

15-17 September 

Mer information och bokning: Lila Lotus 

Iyengar Yoga Retreat 

6-8 Oktober

Mer information och bokning

17894995805539853_edited.jpg
yogasalen.jpg

Wild Silence

29 Dec - 1 Jan

 

Välkommen till en nyårshelg som fokuserar på att plocka fram det goda som redan finns inom oss snarare än att skapa stora löften om bot och bättring. 

Dina värdar:

Victoria Larsson upptäckte yoga i slutet av nittiotalet i New York och har undervisat sedan 2007, bland annat på egen yogaskola i Berlin men också på många retreats och workshops över hela världen. Hon brinner för meditation och de stora livsfrågorna.

Augusto och Viviana utgör det Italienska köksteamet.

 

Mer info och bokning kan göras här: www.swanmountain.co/wildsilencenordicedition

 

 

 

Ashtanga Yoga Retreat 

16-18 Februari 2024

Mer information och bokning: Lila Lotus

Ashtanga Yoga Retreat 

15-18 Augusti 2024

Mer information och bokning: Lila Lotus

Total Body Country Camp - en träningsretreat långt bort från vardagen!

25-26 november

 

När mörkret är som mest påfallande, geggan kloggar sig under skorna och kylan börjar göra sig mer påtaglig, har vi bjudit in en av Sveriges mesta tränings- och hälsaexperter Sabina Dufberg till Lindeborgs Eco Retreat. 

 

Välkommen till Total Body Country Camp - en retreat långt bort från vardagen, i skogen, på åker och äng.

 

Campen är för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. Sabina kommer utmana dig där du är med det du behöver. Det utlovas svett och hård träning. Troligtvis även en hel del lera inpå huden. 

Men inte minst stöttning, pepp, glädje och gemenskap med samling framför brasan i det uppvärmda orangeriet och gourmetmat lagad av vår egen gårdskock. 

 

För att göra campen extra personlig finns endast ett fåtal platser, och gruppen har hela gården och retreaten helt för sig själva. Deltagarna kan räkna med personliga tips och coachning under helgen. Chanserna är att du kommer utvecklas inte bara i din träning men även som människa. Varmt välkommen att boka din plats. Läs mer här.

Sabina-Dufberg-Press-2021-16.jpeg
Ekoladan_19.jpg

ANDAS OCH LADDA ENERGI

Yoga & träningsretreat

Är du lärare/instruktör och vill hyra gården

för att ordna en egen retreat?

Välkommen att kontakta oss för mer information.

20170727_Jpeffley_LindeborgsFarm_17562.jpg
bottom of page