VÅRA RUM

Vakna på landet

Andas ut, sänk axlarna och ta in lugnet. Sov gott i våra ekologiska sängar, omgiven av naturliga material.

Fira advent med

Gårdskassen 3-5 December

Ekosvit finns tillgänglig 3-4/12 och 4-5/12

 

Gårdskassen innehåller ingredienser till en 3-rätters middag och en frukost. 

 

Några av delarna i din måltid är redan förberedda och tillagade och andra kommer du få förbereda själv, givetvis med tydliga instruktioner från gårdskocken.

 

550 kr per person

Boka till julia@lindeborgs.com

Välkomna att bo hos oss i sommar

Sommaren är en underbar tid på vår ekologiska gård. 

Ett fridfullt surrande hörs från gårdens bin i rabatter och odlingar och det blommar mest överallt. Välkommen att promenera genom hagarna och hälsa på hos fåren, eller ströva fritt runt åker, äng och skog. 

Närmaste badstrand ligger i Vrena, endast 7 min från gården, och havet är på 30 minuters avstånd. På nära håll finns flera trevliga utflyktsmål, gårdscaféer- och butiker. 

Vid bokning av 3 eller fler nätter erhålls 10% rabatt som dras automatiskt vid bokningen.

Från juni-september bokas rummen med minsta antal två nätter. 

Den röda stugan kan bokas som mest sex nätter mellan måndag - söndag. 

Juni - september håller vi stängt söndag - måndag.

Ekosviterna

Ekosviterna är 35 m2 med stora glaspartier och dörrar som suddar ut gränsen mellan ute och inne. I en avskalad, modern och naturlig miljö finns kök från Gaggenau, vedspis och tre sängar med plats för fyra personer. Vakna upp med utsikt över sjö, åker och grönsaksodlingar. Alla madrasser, täcken och kuddar är helt ekologiska från Grön Interiör. Badrummet är rymligt och har dusch. Självklart finns gratis WiFi, tillgång till ekologiskt kaffe samt sittmöbler och egen grill utomhus under sommarhalvåret. Rummen hyrs ut för självhushållning.

Dubbelrummet

Dubbelrummet är 20 m2 med utsikt över fårhagen och gårdens flera hundra år gamla ekar. Stora glaspartier och dörrar suddar ut gränsen mellan ute och inne. Rummet ligger på ladans norra långsida och är inrett med en avskalad, naturlig och modern känsla. Rummet har en härlig dubbelsäng där madrasser, täcken och kuddar är helt ekologiska från Grön Interiör. Badrummet är rymligt och har dusch. Självklart finns gratis WiFi, ett mindre kylskåp, tillgång till ekologiskt kaffe samt sittmöbler under sommarhalvåret. Vänligen observera att rummet inte har ett kök. Mat går endast att boka de helger när Gårdsköket håller öppet.  

Den röda stugan

Den nyrenoverande röda stugan rymmer 5 personer och är belägen uppe på kullen, granne med fårhagar och mäktiga ekar. Här finns 2  1/2 sovrum, 2 st badrum med dusch samt ett fullt inrett kök för självhushållning. Självklart finns gratis WiFi, tillgång till ekologiskt kaffe samt sittmöbler och egen grill utomhus under sommarhalvåret.

Bastun

Välkommen till vår mysiga bastu. I bastun kan du njuta av den milsvida utsikten över sjön. Vi är stolta över att kakelplattorna i bastun är tillverkade med 100% återvunnet kakel.

Rent
the farm

För er som söker en personlig och unik plats för bröllopet, familjefesten eller "häng med gänget" erbjuder vi möjligheten att hyra gården. Vi kan erbjuda sängplatser för upp till 16 personer. Det vackra växthuset är utmärkt för festen i mindre skala. Hör av er så berättar vi mer.

KOLLA IN

Gårdsköket