VÅRA RUM

Vakna på landet

Andas ut, sänk axlarna och ta in lugnet. Sov gott i våra ekologiska sängar, omgiven av naturliga material.

 

Just nu har vi även ett fint "Hemester" erbjudande med upp till 25% rabatt!

Med rabattkod "BT1" får du 10% rabatt vid betalning i samband med bokning.

 

Vi ger ytterligare 10% rabatt om du stannar 5-7 nätter och 15% rabatt vid 8 nätter eller fler. 

Vi har också gjort våra villkor för ombokning och avbokning så flexibla vi bara kan

Varmt välkommen!

Gårdskassen

(Just nu endast helgerna mellan 22 januari och 7 mars)

 

Gårdskassen innehåller ingredienser till en 3-rätters middag och en frukost. Men du kan givetvis köpa paketet även för övernattning två nätter. 

Smakupplevelsen är förberedd av vår egen gårdskock Peter Andersson som tidigare drivit Restaurang Volt med stjärna i Guide Michelin. 

Gårdskassen innehåller ekologiska grönsaker och produkter från vår egen gård och från närliggande Sörmländska mathantverkare och odlare.

 

Några av delarna i din måltid är redan förberedda och tillagade och andra kommer du få förbereda själv, givetvis med tydliga instruktioner från Peter.

 

Gårdskassen kan endast bokas till de rum som har kök. De två ekosviterna och den röda stugan. 

Pris: 3-rätters middag och frukost 550 kr per person

 (går att köpa för en eller två nätters övernattning)

Boka till janna@lindeborgs.com

 

Om du bor i Vrena med omnejd går det givetvis bra att köpa med en gårdskasse hem. En 3-rätters middag kostar 400 kr per person. 

Smaklig spis!

Ekosviterna

Ekosviterna är 35 m2 med stora glaspartier och dörrar som suddar ut gränsen mellan ute och inne. I en avskalad, modern och naturlig miljö finns kök från Gaggenau, vedspis och tre sängar med plats för fyra personer. Vakna upp med utsikt över sjö, åker och grönsaksodlingar. Alla madrasser, täcken och kuddar är helt ekologiska från Grön Interiör. Badrummet är rymligt och har dusch. Självklart finns gratis WiFi, tillgång till ekologiskt kaffe samt sittmöbler och egen grill utomhus under sommarhalvåret. Rummen hyrs ut för självhushållning.

Dubbelrummet

Dubbelrummet är 20 m2 med utsikt över fårhagen och gårdens flera hundra år gamla ekar. Stora glaspartier och dörrar suddar ut gränsen mellan ute och inne. Rummet ligger på ladans norra långsida och är inrett med en avskalad, naturlig och modern känsla. Rummet har en härlig dubbelsäng där madrasser, täcken och kuddar är helt ekologiska från Grön Interiör. Badrummet är rymligt och har dusch. Självklart finns gratis WiFi, ett mindre kylskåp, tillgång till ekologiskt kaffe samt sittmöbler under sommarhalvåret. Vänligen observera att rummet inte har ett kök. Mat serveras endast vid våra konferenser och retreater. 

Den röda stugan

Den nyrenoverande röda stugan rymmer 6 personer och är belägen uppe på kullen, granne med fårhagar och mäktiga ekar. Här finns 3 st sovrum, 2 st badrum med dusch samt ett fullt inrett kök för självhushållning. Självklart finns gratis WiFi, tillgång till ekologiskt kaffe samt sittmöbler och egen grill utomhus under sommarhalvåret.

Relaxen

Välkommen till vår mysiga relax med bastu och behandlingsrum. I den mysiga bastun kan du njuta av den milsvida utsikten över sjön. Vi är stolta över att kakelplattorna i relaxen är tillverkade med 100% återvunnet kakel.

Rent
the farm

För er som söker en personlig och unik plats för bröllopet, familjefesten eller "häng med gänget" erbjuder vi möjligheten att hyra gården. Vi kan erbjuda sängplatser för upp till 15 personer. I den vackra vintageladan dukas det upp för fest, utmärkt för det gröna eko-bröllopet i mindre skala. Hör av er så berättar vi mer om boende, bastu och festlokal.

KOLLA IN

Våra restaurangkvällar

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

EU-flagga+Europeiska+Jordbruksfonden+fär
Leader_f-02.png