top of page

VÅRA RUM

Vakna på landet

Andas ut, sänk axlarna och ta in lugnet.

Sov gott i våra ekologiska sängar, omgiven av naturliga material.

Njut av naturen inpå knuten, skogen och promenader, och av att basta helt privat för er själva med milsvida utsikt över sjön.

Ekopoolen lockar till dopp om sommaren och för den modiga även om vintern.

 

Välkommen att inspireras i våra trädgårdar och varierande odlingar, hälsa på hos fåren och kela med våra tre snälla katter. 

Vid bokning av 3 eller fler nätter erhålls 10% rabatt som dras automatiskt vid bokningen.

Mer om våra bokningsvillkor

Ekosviterna

Dem två Ekosviterna i Ekoladan är 35 m2 med stora glaspartier och dörrar som suddar ut gränsen mellan ute och inne. I en avskalad, modern och naturlig miljö finns kök från Gaggenau, vedspis och tre sängar med plats för fyra personer. Vakna upp med utsikt över sjö, åker och grönsaksodlingar. Alla madrasser, täcken och kuddar är helt ekologiska från Grön Interiör. Badrummet är rymligt och har dusch. Självklart finns gratis WiFi, tillgång till ekologiskt kaffe & te samt sittmöbler och egen grill utomhus under sommarhalvåret. 

Dubbelrummet

Dubbelrummet i Ekoladan är 20 m2 med utsikt över fårhagen och orangeriet och gårdens flera hundra år gamla ekar. Rummet ligger på Ekoladans norra långsida och är inrett med en avskalad, naturlig och modern känsla. Rummet har en härlig dubbelsäng där madrasser, täcken och kuddar är helt ekologiska från Grön Interiör. Badrummet är rymligt och har dusch. Självklart finns gratis WiFi, ett mindre kylskåp, tillgång till ekologiskt kaffe och te samt sittmöbler under sommarhalvåret. 

Den röda stugan

Den röda stugan rymmer 5 personer och är belägen uppe på kullen, granne med fårhagar och mäktiga ekar. Här finns 2  1/2 sovrum, 2 st badrum med dusch samt ett fullt inrett kök för självhushållning. Självklart finns gratis WiFi, tillgång till ekologiskt kaffe och te samt sittmöbler och egen grill utomhus under sommarhalvåret. 

image00196.jpeg
image00012.jpeg

Mitt i naturen har vi nyligen byggt två mysiga små naturkojor. Med den ena sidan helt i glas kan du bokstavligt talat ligga i sängen, kika ut över skog, damm och hagar och kanske skåda en hare eller ett rådjur på nära håll. Lite som att tälta men på ett lyxigare vis.

 

Kojorna är inredda med två stycken 80 cm sängar. Där finns el och element som värmer under de kyligare årstiderna. Naturkojorna hyrs just nu endast ut i samband med att Gårdsköket är öppet eller då vi har konferens och yoga retreater. Till våren bygger vi utedass och utedusch intill dem. Tills vidare är närmaste badrum en bit bort i Ekoladan. 

Bastun

Välkommen till vår mysiga bastu. I bastun kan du njuta av den milsvida utsikten över sjön. Vi är stolta över att kakelplattorna i bastun är tillverkade med 100% återvunnet kakel. Den naturliga baddammen ligger strax utanför. 

Rent
the farm

För er som söker en personlig och unik plats för bröllopet, familjefesten eller "häng med gänget" erbjuder vi möjligheten att hyra gården. Vi kan erbjuda sängplatser för upp till 16 personer. Det vackra växthuset är utmärkt för festen i mindre skala. Hör av er så berättar vi mer.

FRÅN JORD TILL BORD PÅ RIKTIGT I 

Gårdsköket
bottom of page