top of page

VÅRA RUM

Vakna på landet

Andas ut, sänk axlarna och ta in lugnet. Sov gott i våra ekologiska sängar, omgiven av naturliga material.

Vid bokning av 3 eller fler nätter erhålls 10% rabatt som dras automatiskt vid bokningen.

Mer om våra bokningsvillkor

Kombinera en övernattning hos oss med keramik, turridning, skogsbad, eller paddling. Här tipsar vi om våra närliggande favoriter, härliga utflyktsmål, gårdsbutiker och aktiviteter. Läs mer

Besöksmål och aktiviteter 

Ekosviterna

Ekosviterna är 35 m2 med stora glaspartier och dörrar som suddar ut gränsen mellan ute och inne. I en avskalad, modern och naturlig miljö finns kök från Gaggenau, vedspis och tre sängar med plats för fyra personer. Vakna upp med utsikt över sjö, åker och grönsaksodlingar. Alla madrasser, täcken och kuddar är helt ekologiska från Grön Interiör. Badrummet är rymligt och har dusch. Självklart finns gratis WiFi, tillgång till ekologiskt kaffe samt sittmöbler och egen grill utomhus under sommarhalvåret. Rummen hyrs ut för självhushållning.

Dubbelrummet

Dubbelrummet är 20 m2 med utsikt över fårhagen och gårdens flera hundra år gamla ekar. Stora glaspartier och dörrar suddar ut gränsen mellan ute och inne. Rummet ligger på ladans norra långsida och är inrett med en avskalad, naturlig och modern känsla. Rummet har en härlig dubbelsäng där madrasser, täcken och kuddar är helt ekologiska från Grön Interiör. Badrummet är rymligt och har dusch. Självklart finns gratis WiFi, ett mindre kylskåp, tillgång till ekologiskt kaffe samt sittmöbler under sommarhalvåret. Vänligen observera att rummet inte har ett kök. Mat går endast att boka de helger när Gårdsköket håller öppet.  

Den röda stugan

Den nyrenoverande röda stugan rymmer 5 personer och är belägen uppe på kullen, granne med fårhagar och mäktiga ekar. Här finns 2  1/2 sovrum, 2 st badrum med dusch samt ett fullt inrett kök för självhushållning. Självklart finns gratis WiFi, tillgång till ekologiskt kaffe samt sittmöbler och egen grill utomhus under sommarhalvåret.

Bastun

Välkommen till vår mysiga bastu. I bastun kan du njuta av den milsvida utsikten över sjön. Vi är stolta över att kakelplattorna i bastun är tillverkade med 100% återvunnet kakel.

Rent
the farm

För er som söker en personlig och unik plats för bröllopet, familjefesten eller "häng med gänget" erbjuder vi möjligheten att hyra gården. Vi kan erbjuda sängplatser för upp till 16 personer. Det vackra växthuset är utmärkt för festen i mindre skala. Hör av er så berättar vi mer.

KOLLA IN

Gårdsköket
bottom of page