UPPLEV JORD TILL BORD MED ALLA SINNEN  I VÅRT

Gårdskök
Välkommen till öppet kök

På Lindeborgs Eco Retreat är vi närmast nördigt passionerade för att skapa kittlande helhetsupplevelser av ekologisk härproducerad mat.

I samarbete med Fredrik Johnsson, som drivit köket på Restaurang Volt med stjärna i Guide Michelin, serverar vi framförallt innovativ vegetarisk mat där smak och råvara står i centrum. Inte sällan har Peter, vår trädgårdsmästare, skördat bara någon timme före servering.

Maten serveras i vårt växthus där du möts av prunkande tomater och örter, en sprakande eld som värmer under kyliga kvällar och personlig kontakt med köket.

Öppna restaurangkvällar 2020
 

Fredag 12 juni och lördag 13 juni (fullbokat)

Fredag 26 juni och lördag 27 juni (fullbokat)

Fredag 21 augusti och lördag 22 augusti (fullbokat)

Fredag 11 september och lördag 12 september (fåtal platser kvar)

Fredag 9 oktober och lördag 10 oktober (fåtal platser kvar)

Fredag 6 november och lördag 7 november

Fredag 4 december och lördag 5 december

Kvällens meny kostar 950 kr, vinpaket 750 kr och alkoholfritt dryckespaket 375 kr.

 

Vi tar max 14-18 gäster under en hel kväll beroende på storlek på sällskap

Bo över

 

På Lindeborgs finns flera olika möjligheter att bo över i ekologiska sängar och vakna utvilad till en härlig frukost i växthuset. Kanske har du tagit en skogspromenad innan eller inlett dagen med energigivande yoga med Julia.

Välkommen att bo i klimatneutrala och prisvinnande Ekoladan, ritad av White Arkitekter, eller hyr en klassisk och helt nyrenoverad röd stuga för er själva och ta med familjen eller kompisgänget. Läs mer om våra boendealternativ här.
 

Enkelrum i Ekoladan - 1700 kr för en person

Dubbelrum i Ekoladan - 1100 kr om ni är 2

Ekosvit - 1400 kr om ni är 2, 1100 kr om ni är 3 eller 800 kr om ni är 4

Röda huset - 3 sovrum & 2 badrum - 1000 kr om ni är 4, 850 kr om ni är 5 eller 700 kr om ni är 6

Priserna är per person och natt, inklusive frukost och gäller i samband med bokning av middag

Bokning

Bokning sker enklast med ett mejl till janna@lindeborgs.com. Meddela då också ev allergier. Om du vill bo över hjälper Janna dig att hitta rätt boende.

Middagsmeny och boende betalas i förskott vid bokning via Swish eller faktura. Uppge gärna din preferens i bokningsmejlet. Dryck betalas på plats.

Om det blir ändrade planer

Då vi satsar på småskaliga och personliga upplevelser och eftersom våra restaurangkvällar ofta bokas långt innan är vi så tacksamma för om ni gör allt ni kan för att komma.

 

Men livet händer och om planerna måste ändras kan vi erbjuda:

Fri framflyttning av din bokning utan kostnad fram till 10 dagar före. Om det inte fungerar så återbetalar vi hela bokningsbeloppet.

 

Vid avbokning 3-10 dagar före kan du flytta fram bokningen mot en avgift på 25% eller så betalar vi tillbaka 50% av bokningsbeloppet.

Vid avbokning senare än 48 timmar före så kan vi tyvärr inte göra en återbetalning men vi kan erbjuda en framflyttning mot en avgift på 50%. Självklart kan du också överlåta din bokning till någon annan utan kostnad.

Råvarorna

Från vår egen trädgård kommer mer än 150 olika sorters grönsaker, örter, frukter och bär. Kanske får du under en kväll här avnjuta egenodlade gojibär eller en flerårig spenatskräppa eller en tomatsmak du aldrig provat förut. Vi fyller på med gårdens hedemoraägg, shiitake och honung och förstås hela skogens skafferi för att skapa en unik matresa som speglar denna plats.

Från ekologiska granngårdar plockar vi upp det som kompletterar som t ex mjölken som tidigt på morgonen blir till smöret du smakar till frukosten.

Upplevelsen

Som middagsgäst hos oss vill vi ge dig en större upplevelse än själva måltiden. Kom gärna tidigare på dagen och varför inte ta chansen att stanna över natten. Här finns en underbar bastu, möjlighet till en avslappnande massage och mycket att upptäcka runt gården.

 

Vi guidar gärna runt dig i trädgårdarna före middagen och berättar om hur vi skapar det som senare finns på tallriken. Kanske vill du också skörda något och ta med dig hem?

Och för dig som stannar kvar väntar en härlig frukost på morgonkvisten som förlänger matupplevelsen. Kanske har du innan lyft aptiten med en frisk skogspromenad, ett guidat yogapass eller bara haft en skön slö morgon i våra ekologiska sängar.

UPPLEV JORD TILL BORD MED ALLA SINNEN  I VÅRT

Gårdskök

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

EU-flagga+Europeiska+Jordbruksfonden+fär
Leader_f-02.png