OUR ROOMS

Stay

with us

Andas ut, sänk axlarna och ta in lugnet. Sov gott i våra ekologiska sängar, omgiven av naturliga material.

Ekosviterna

Ekosviterna är 35 m2 med stora glaspartier och dörrar som suddar ut gränsen mellan ute och inne. I en avskalad, modern och naturlig miljö finns kök från Gaggenau, vedspis och tre sängar med plats för fyra personer. Vakna upp med utsikt över sjö, åker och grönsaksodlingar. Alla madrasser, täcken och kuddar är helt ekologiska från Grön Interiör. Badrummet är rymligt och har dusch. Självklart finns gratis WiFi, tillgång till ekologiskt kaffe samt sittmöbler och egen grill utomhus under sommarhalvåret. Rummen hyrs ut för självhushållning.

Dubbelrummet

Dubbelrummet är 20 m2 med utsikt över fårhagen och gårdens flera hundra år gamla ekar. Stora glaspartier och dörrar suddar ut gränsen mellan ute och inne. Rummet ligger på ladans norra långsida och är inrett med en avskalad, naturlig och modern känsla. Rummet har en härlig dubbelsäng där madrasser, täcken och kuddar är helt ekologiska från Grön Interiör. Badrummet är rymligt och har dusch. Självklart finns gratis WiFi, ett mindre kylskåp, tillgång till ekologiskt kaffe samt sittmöbler under sommarhalvåret. Vänligen observera att rummet inte har ett kök. Mat serveras endast vid våra konferenser och retreater. 

Den röda stugan

Den röda stugan rymmer fyra personer och är belägen uppe på kullen mellan Ekoladan, fårhagen och gårdens många odlingar. Det finns ett sovrum med dubbelsäng samt ett andra sovrum med en 140 cm säng. I stugan finns ett fullt inrett kök för självhushållning, matbord och ett badrum med dusch. Självklart finns gratis WiFi, tillgång till ekologiskt kaffe samt sittmöbler och egen grill utomhus under sommarhalvåret.

Relaxen

Välkommen till vår mysiga relax med bastu och behandlingsrum. I den mysiga bastun kan du njuta av den milsvida utsikten över sjön. Vi är stolta över att kakelplattorna i relaxen är tillverkade med 100% återvunnet kakel.

Rent
the farm

För er som söker en personlig och unik plats för bröllopet, familjefesten eller "häng med gänget" erbjuder vi möjligheten att hyra gården. Vi kan erbjuda sängplatser för upp till 15 personer. I den vackra vintageladan dukas det upp för fest, utmärkt för det gröna eko-bröllopet i mindre skala. Hör av er så berättar vi mer om boende, bastu och festlokal.

KOLLA IN

Våra retreats
events

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

EU-flagga+Europeiska+Jordbruksfonden+fär
Leader_f-02.png