top of page

EXPERIENCE OUR

Retreats

& events

Välkommen till en annan värld.
Oavsett hur du väljer att spendera din vistelse hos oss - själv, med din kära eller med hela storfamiljen, är vårt mål att beröra. Vi tror att i den värld vi lever så snurrar det väldigt fort för många. Att då komma ut i en miljö som är ett rikt ekosystem, där det är lugnt och vackert kan vara väldigt hjälpsamt.

Yoga retreat

Ge dig möjlighet att stressa av, hitta ny kraft och inspiration. I en liten grupp på max tolv personer utforskar vi yogan som ett kraftfullt verktyg när du behöver bli uppiggad eller komma ner i varv. Yogan utgår från Iyengar yogametodiken som är en av världens mest utövade yogaformer. Yoga retreaten passar nybörjaren och mer erfaren. Du serveras stärkande och inspirerande ekologisk och plantbaserad mat och det ingår morgonmeditation och bastu/relax. Det finns även möjlighet att njuta av en avslappnande massage.

Rent
the farm

För er som söker en personlig och unik plats för bröllopet, familjefesten eller "häng med gänget" erbjuder vi möjligheten att hyra gården. Vi kan erbjuda sängplatser för upp till 15 personer. I den vackra vintageladan dukas det upp för fest, utmärkt för det gröna eko-bröllopet i mindre skala. Hör av er så berättar vi mer om boende, bastu och festlokal.

 Inspirerande
kurser & events

Kika in på kalendern för att ta del av de events & workshops som erbjuds hos oss. Vi bjuder regelbundet in inspirerande och framstående lärare som delar med sig av det senaste inom till exempel klimat, miljö, trädgård och mat.

Vår
matfilosofi

Till våra retreat, konferens och eventgäster serverar vi 100% ekologisk och plantbaserad mat med högsta möjliga näringstäthet. Det mesta kommer från gården. 

BOOSTA DIN KREATIVA PROCESS MED

Vår avslappnande 
Workation retreat
bottom of page