Rent
the farm

För dig som söker ett unikt och hållbart alternativ till den mindre festen eller kanske för helghäng eller semestervecka med kompisgäng eller släkten erbjuder vi möjligheten att ’hyra hela gården’. Vi kan erbjuda boende på gården för upp till 15 personer, ekologisk mat, bastu med storslagen utsikt, sköna behandlingar och en festlokal i en vintagelada. Ni är omgivna av gårdens vackra trädgårdar och natur vid vägens ände och har en ”egen” skog att utforska. Med den koldioxidnegativa uppvärmningen av gården blir arrangemanget självklart extra grönt. 

MED VINTAGEKÄNSLA

Mitt i fårhagen intill skogen ligger vår charmiga festlokal med vintagekänsla - en gammal lada som en gång 
i tiden var en smedja. Där finns långbänkar och bord av gamla ladudörrar. I taket hänger ljusslingor. Här kan ni utforma festen efter era egna önskemål. Vintageladan passar den lilla personliga festen eller det intima bröllopet och rymmer runt 22 gäster.

 

GRÖN OCH SKÖN MAT

Från gården kan vi erbjuda ekologisk högkvalitativ vegetarisk mat tillredd av våra duktiga gårdskockar och med många råvaror från gården, eller caterad mat från närliggande ’Erik På Slottet’ med fokus på lokalproducerad mat och vilt.

 

EKO-BRÖLLOP

Hos oss blir drömmen om ett lantligt och hållbart bröllop sann. Du kan vigas i närliggande Nykyrka Kyrka eller i naturen på gården. Nykyrka Kyrka ligger endast 1,5 kilometer från gården längs med grusvägen. Ett vackert sätt att ta sig mellan gården och kyrkan är förslagsvis med häst och vagn. Vill ni ha vigseln utomhus eller i vintageladan går det bra. Gården erbjuder flera vackra alternativ i naturen med utsikt över sjön.

 

’Hyra hela gården’ konceptet finns främst tillgänglig från april - oktober. För övriga tider ber vi er kontakta oss.

 

Välkommen att boka en tid för ett möte. Hör av dig till Julia på julia@lindeborgs.com

COME TOGETHER

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

EU-flagga+Europeiska+Jordbruksfonden+fär
Leader_f-02.png