EVOLVE WITH OUR

Conference

& Learning

Med skapandet av Business Evolution at Lindeborgs drar vi nytta av den kreativa, naturliga och stillsamma miljön för att möjliggöra meningsfulla möten, konversationer och utvecklingsrörelser i företag och organisationer.

 

Våra perspektiv och upplägg är grundade i mer än 5000 timmars erfarenhet av utveckling av ledare, team och organisationer världen över.

Varmt välkommen till en annorlunda, fördjupande och kreativ konferens, utbildning eller högproduktiv soloretreat.

Conscious Conference

Mötesmiljön på Lindeborgs Eco Retreat är designad för att möjliggöra goda idéer och djupare insikter. Den är optimerad för att människor ska släppa press och stress, slå på nyfikenheten, öppna upp och komma närmare både varandra och de lösningar som ska utveckla verksamheten framåt.

Workation Retreat

Workation på Lindeborgs Eco Retreat handlar om att ta en viktig arbetsuppgift och driva den framåt i ett kreativt tillstånd som påminner om semesterns. Workation är ett koncept där du lämnar kontorslandskapet för en stund och arbetar högkvalitativt med stöd av en unik och tyst naturmiljö vid vägens ände.

Leadership
Training

Vårt Leadership Lab rymmer öppna utvecklingsprogram för dagens och morgondagens ledare. Här utforskar du som deltagare fördjupande perspektiv och praktiska verktyg som ger dig större trygghet och kapacitet att hantera dagens och morgondagens komplexa och föränderliga utmaningar. Du bygger din förmåga att leda dig själv, ditt team och din verksamhet in i framtiden.

Tailor Made Evolution

Utifrån ditt företags utvecklingsbehov skräddarsyr vi stöd och inspiration i olika former, till exempel föreläsningar, workshops, rådgivning till VD/ ledning, facilitering av möten och konferenser, samt mer omfattande förändrings- och transformationsprogram.

Vår
matfilosofi

Maten som vi serverar är 100% ekologisk och plantbaserad med högsta möjliga näringstäthet. Det är vad vi kallar mat som medicin.

LÄS MER

Om gården &
vår verksamhet

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

EU-flagga+Europeiska+Jordbruksfonden+fär
Leader_f-02.png